FIRST LEGO
Leagu

Klik op de foto om het filmpje met de burgemeester te bekijken.

 En de winnaar is ...

SPECTRUMCOLLEGE CAMPUS BERINGEN MIDDENSCHOOL

 Houston ... here we come!

Na een 3de plaats in de regionale voorrondes, mochten onze leerlingen deelnemen aan het FIRST LEGO League BeLux Championship, georganiseerd door Voka. Dit is het hoogste nationale evenement voor teams uit heel België en Luxemburg. De geselecteerde teams streden in Genk om een ​​prijs of een gouden ticket voor een internationale wedstrijd in de VS!

Ons Beringse team van het Spectrumcollege Campus Beringen Middenschool won in Genk de FIRST LEGO League BeLux Championship en zal daardoor België mogen vertegenwoordigen op de finale in de States van woensdag 19 tot zaterdag 22 april. 

 Wie zijn onze partners?

1

MAIN PARTNERS

PREMIUM PARTNERS

PARTNERS

SYMPATHISANTEN

 Wat is FIRST LEGO League?

FIRST® LEGO® League introduceert wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM) voor kinderen van 4-16* door middel van leuk, opwindend praktijkgericht leren. Deelnemers doen ervaring op in het oplossen van problemen in de echte wereld door middel van een begeleid, wereldwijd roboticaprogramma, dat de studenten en docenten van vandaag helpt om samen een betere toekomst op te bouwen.

Onze drie divisies inspireren jongeren om te experimenteren en hun kritische denk-, codeer- en ontwerpvaardigheden te vergroten door middel van hands-on STEM-leren en robotica.

*Leeftijden variëren per land


 In het nieuws!